Órafutár

Egyedülálló szolgáltatást kínálunk azon ügyfeleink számára, akik bármely okból kifolyólag nem tudják órájukat személyesen elhozni szervizünkbe.

Vegye igénybe órafutár szolgáltatásunk és mi elhozzuk az óráját, majd a javítást követően házhoz is szállítjuk Önnek. Cégünk a TNT nemzetközi futárcéggel dolgozik együtt.
Szállítás közben a csomag biztosítva van.

Az órafutár szolgáltatás igénybevételének 4 egyszerű lépése:

 

Ön megrendeli

A szolgáltatás megrendelése: küldje el nekünk adatait (Név, cím, telefonszám, e-mail cím) akár e-mailen keresztül, akár az alább látható kapcsolatfelvételi űrlap kitöltésével.

Mi elintézzük

A megrendelésének feldolgozása során felvesszük Önnel a kapcsolatot, hogy egyeztessük az óra elszállításának időpontját és az elvégzendő javításokat. Ezt követően megbízzuk a TNT-t az óra felvételével, amire az Ön által megadott helyen és időben (kizárólag munkanapokon 8:00-17:00 óra között) kerül sor.

A futár elhozza

Email-en keresztül elküldjük Önnek a kész, kitöltött szállítólevelet, amelyet Ön kinyomtat és a csomagra ragaszt. (Kérjük, amennyiben lehetséges a nyomtatáshoz használjon lézer nyomtatót, mivel fontos, hogy a címzett es a vonalkod jól láthatóan legyen a csomagon feltüntetve.) Helyezzen továbbá a csomagba egy rövid leírást az óra esetleges hibáiról, a szervizünk által elvégzendő feladatokról, illetve írja rá személyes adatait is. A TNT a megbeszélt időpontban elhozza Öntől a csomagot és kiszállítja a szervizünkbe.

Megjavítjuk és visszaküldjük

A szerviz a szükséges javításról ingyenes árajánlatot ad. Amennyiben ezt Ön elfogadja, munkatársaink elvégzik a kért javításokat. A munkadíjról és az esetleges anyagköltségről az elvégzett munkát követően számlát állítunk ki, amelyet Ön rendezhet átutalással, utánvéttel a futárnál visszaszállításkor, vagy személyes átvétel esetén a szervizünkben.

A szolgáltatás ára

A szolgáltatás ára szállítási megbízásonként Budapesten belül bruttó 1400,- Ft, vidéki helyszín esetén bruttó 2100,- Ft, + a javítás és az esetlegesen szükséges alkatrészek ára (amennyiben a futár a csomagot nem tudja az előre egyeztetett időpontban felvenni, az ár még egy próbálkozást, illetve telefonost egyeztetést magában foglal). A szállítási díj a csomag értékbiztosítását is magában foglalja bruttó 23.000,- forint értékig. Amennyiben kiegészítő biztosítást szeretne kötni, annak eseti díja min. bruttó 2800,- forint (1 millió forintos értékig), illetve az áru értékének 0,3%-a. Amennyiben nem átutalással előre, hanem a futárnál utánvéttel szeretne fizetni az óra átvételekor, az utánvét kezelésért a TNT futárszolgálat, a szállítási díjon felül a fizetendő összeg 0,9%-át felszámítja.

Órafutár megrendelő űrlap

  

Megértettem, hogy a "Küldés" gombra kattintással elfogadom az "Adatkezelési tájékoztatóban" foglaltakat.