HOBBIÓRÁS-ÉLMÉNYNAP

Tisztelt Órabarát!

Elgondolkodott már azon, hogyan működik egy óraszerkezet, vagy, hogy mitől jár egy óra pontosan?
Most valóra válthatja régi álmát és betekintést nyerhet az órásmesterek mindennapi munkájába, az órás műhely varázslatos világába!
Szervizünk egyedülálló lehetőséget kínál mindazok számára, akik az órákat nem csak kívülről szeretik megcsodálni, hanem azok szerkezeti felépítése és működése iránt is érdeklődnek.

A hobbiórás élménynap programunkat egy tapasztalt, profi órásmester vezeti, aki bevezeti az érdeklődőket ebbe a magával ragadó, rejtelmes világba.

Az élménynap során a rendezvény időtartamára minden résztvevő rendelkezésére bocsátunk egy mechanikus óraszerkezetet, valamint egy saját, lámpával és minden szükséges szerszámmal felszerelt munkaasztalt.

 

A RENDEZVÉNY MENETE

Mielőtt együtt hozzákezdenek az óra szét-, és összeszereléséhez, az órásmester egy rövid áttekintést ad az órák és óraszerkezetek történetéről és fejlődéséről. Elmagyarázza az óraszerkezetek működését, szerkezeti felépítését és a szerkezeti elemek összehangolt munkáját. Továbbá megismerteti a résztvevőket az órás szerszámok helyes használatával is.

Ezután kezdődik az élménynap gyakorlati része.

A résztvevők az órásmester vezetésével lépésről-lépésre szerkezeti csoportokra bontva szétszerelik az órát, majd a kiszerelt alkatrészeket rendszerezve behelyezik az óramosógép kosaraiba.
Amíg az óramosó gép a munkáját végzi a résztvevők ebédszünetet tartanak (a tanfolyam ára tartalmazza az ebédet és üdítőt).

A közös ebédet követően kezdődik az "órás munka" nehezebb része, és az élménynap nagyobb kihívást jelentő része, az óraszerkezet összeszerelése, olajozása és beszabályozása.
A rendezvény előreláthatólag 16-17 óra között ér véget.

 

EGYÉB FONTOS INFORMÁCIÓK

A résztvevőknek a rendezvény teljes ideje alatt egy szakképzett, tapasztalt, számos nemzetközi óramárka licencével rendelkező órásmester nyújt elméleti és gyakorlati segítséget.

Az élménynapon való részvételhez nincs szükség semmilyen előzetes ismeretre, vagy képzettségre, kizárólag az órák iránti érdeklődésre és egy nyugodt kézre.

A tanfolyam az óraszervizünkkel szomszédos helyiségben kerül megrendezésre, így a résztvevőknek a nap folyamán lehetőségük nyílik, hogy megtekintsék a szervizt, a javításhoz használt speciális szerszámokat, gépeket és műszereket.

Ezen túlmenően minden résztvevő magával hozhatja egy kedvenc karóráját, a vízhatlansága ingyenes bemérésére.

Az élménynapok havonta 1 alkalommal, szombati napokon kerülnek megrendezésre. A résztvevők száma maximálisan 5 fő.

Komplett csoportok részére előzetes megbeszélés alapján a meghirdetett időpontokon túlmenően történő élménynap megszervezését és lebonyolítását is vállaljuk.
Ha ez az adott csoport 5 főnél nagyobb létszámú,akkor természetesen több órásmester áll a résztvevők rendelkezésére.

A rendezvényen való részvételre szóló ajándékutalvány megvásárlására is van lehetőség!

A rendezvényen való részvétel díja: bruttó 40.000,- forint.

 

Élménynapok időpontjai

2018.02.24. - szombat

2018.03.24. - szombat

2018.04.21. - szombat

2018.05.26. - szombat

 

Jelentkezési űrlap

A *-al jelölt mezők kitöltése kötelező

Kérjük, adja meg teljes nevét!
Kérjük, adja meg e-mail címét!
Kérjük, adja meg, hogy saját maga jelentkezik, vagy más nevére szóló élménynap ajándékutalványt kíván vásárolni! Ajándékutalványt vásárolhat konkrét dátumra szólóan, vagy dátum megadása nélkül is, illetve névre szólóan, vagy anélkül.
Írhat nekünk megjegyzést, például, ha csoportként szeretne jelentkezni az élménynapra, vagy ajándékutalvány vásárlás esetén adja meg a megajándékozott személy nevét.
Kérjük, válassza ki, annak az élménynapnak a dátumát, amelyiken részt szeretne venni!

Részvételi feltételek

Mit tartalmaz az élménynap díja?

Az élménynapon való részvétel díja 40.000,- forint. (Az összeg az ÁFA-t tartalmazza.)

A díj a következőket foglalja magában:

- mechanikus óraszerkezet szét-, és összeszerelése órásmester irányításával,

- a mechanikus óraszerkezetet (csak használatra, nem kerül a résztvevő tulajdonába)

- a munkákhoz szükséges kéziszerszámok használatát

ebéd, 1 üdítő, kávé , víz

1 db óra vízhatlanságának műszeres bemérése

 

Résztvevők száma

Minimális résztvevőszám: 3, maximum 5 fő.

A szervező fenntartja magának a jogot, hogy amennyiben a minimális résztvevő szám nem jön össze, a programot  a megrendezés időpontja előtt legfeljebb 1 héttel törölje.

Jelentkezési és fizetési feltételek

A tanfolyamra e-mailen, telefonon, vagy személyesen lehet jelentkezni. A jelentkezési lap kitöltése után e-mailen megküldjük Önnek a bankszámlaszámunkat, amelyre a rendezvény díjának 20%-t kérnénk előlegként átutalni, vagy szervizünkben személyesen befizetni. A díj fennmaradó részének befizetése legkésőbb 1 héttel a tanfolyam megkezdése előtt esedékes.

A tanfolyamon való részvétel, lemondás és fizetés feltételeiről további tájékoztatót a következő linkre kattintva talál: Tanfolyami és adatvédelmi szabályzat